Speciale evenementen

Eetfestijnen, feest voor speciale gelegenheid & festiviteiten

We hopen op betere tijden!

Blijven geloven! Meer kunnen we niet doen. De aangekondigde heropening van de horeca op 1 mei, wordt helaas alweer uitgesteld. Half mei dan maar...  Doch voor de zekerheid, laten we er maar een extra maand aan toevoegen... en hopen dat we halfweg juni elkaar eindelijk weer mogen begroeten in persoon, lekker kunnen eten en samen eens goed kunnen lachen! Want dat laatste hebben we allemaal meer dan nodig. 


We wagen het erop! Op donderdag 17 juni organiseren we i.s.m. De Vrije Bruggravedansers vanaf 13u30 (deuren open om 13u) een show en ambiance matinee, incl. koffie en gebak! Op het programa staan een muziekoptreden van Patrick Moreno en een humor-show van Animolly. Twee dagen later gooien we er op 19 juni vanaf 16u30 een scampifestijn tegenaan met een optreden van Jan Wuytens en een kolder-show van De Popkoning!

De plaatsen zullen hoe dan ook beperkt zijn, dus wie zeker wil zijn van een plekje, reserveer alvast per mail via info@deburggrave.be of telefonisch bij Nancy op 0496958296.


Tot dan!

De Burggrave houdt van 'speciallekes'

We organiseren regelmatig activiteiten voor jong en oud. Dat kan gaan van speciale eetfestijnen (vb. gezins BBQ of mosselsouper), thema-feesten met speciale maaltijd (vb. oudejaar, valentijn, moederdag), shownamiddag voor (jong)senioren met koffie en lekker gebak tot avondfeesten met ap√©ritief, diner en entertainment. 

Een kort sfeerbeeld uit 2016, geeft meteen een goed beeld van wat we bedoelen. 

ATTENTIE:

RESERVATIE voor deze activiteiten is vereist!

Ook onze vrienden van Dansclub De Vrije Burggravedansers zorgen geregeld voor activiteiten. Voor meer info, verwijzen we graag naar hun website www.dansclubburggrave.be.

TOT ONZE GROTE SPIJT!


Het management van Frans Bauer heeft beslist om alle optredens van 2020 op te schorten en naar een latere datum te verschuiven. We hoopten nog op goed nieuws, maar helaas...

We proberen uiteraard een nieuwe datum voor 2021 vast te leggen en zullen jullie op de hoogte houden. We kijken nog voor een alternatief op 18 oktober! Hou zeker de Facebook-pagina in de gaten.

ATTENTIE! 

Voor deze activiteiten is reservatie nodig!